Sponsor worden

Kracht, Bevlogen en Ambitieus zijn de kernwaardes van Rebels Rotterdam.

 Het Rotterdamse American Football team.  In december 2018 zijn wij met ons huidige team veranderd van spelers bond, met zowel ervaren als onervaren spelers. Puur op doorzettingsvermogen, wilskracht, ambitie, en vooral heel veel liefde voor het American Football zijn worden we door een team van ervaren en onervaren coaches wekelijks getraind voor een volgende wedstrijd welke zowel nationaal als internationaal plaats vinden. Het startschot voor een compleet nieuwe generatie sport voor vrouwen was gegeven en smaakt naar meer!

Op dit moment zijn wij hard aan het groeien en investeren we veel tijd, energie en liefde in ons team. Voor het 3e seizoen staan wij te trappelen om nog groter, bekender en beter te worden en daar hebben wij uw hulp bij nodig!

De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geeft ons team een sterke fundering om op verder te bouwen. Ook geeft het de mogelijkheid om materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien.

Wilt u liever op een andere manier de vereniging sponsoren bijvoorbeeld door middel van kleding of andere sport gerelateerde spullen, dan is dit ook mogelijk.

Sponsoring is al mogelijk vanaf € 250,00 per jaar!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ons hierbij te helpen? U kunt contact met ons op nemen via sponsor@rebelsrotterdam.nl