Rebels Rotterdam Steunt Pink Ribbon

Rebels Rotterdam bestaat uit een team van vrouwen.

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker.

Met onze bijdrage maken wij meer borstkankeronderzoeken mogelijk. Dat is hard nodig want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker.

Ja, wij komen in actie voor borstkankeronderzoek

AMERICAN FOOTBALL TRY OUT VOOR VROUWEN

To all the fierce ladies in the Rotterdam and Schiedam area❗

The Rebels are hosting their first Womens American Football try out!

Have you always wondered what it was like to tackle someone? Do you want to be part of a team that puts becoming a family and having fun on the field first?
Than join our try out and see for yourself how much fun American Football can be!

Bring your friends, family and fans. There is a place on the field for every (body)type of woman!
(Age 16 to 60)

Let us know you’re coming by sending us a dm or mail to info@rebelsrotterdam.nl

See you on the 15th!

 

Rebels bemachtigen 5e plaats King Bowl 2019

Afgelopen weekend hebben de Rebels meegedaan aan een internationaal Flag Football toernooi in Utrecht dat was georganiseerd door de Utrecht Dominators. Na spannende wedstrijden tegen de Moscow Lynx, Utrecht Dominators, UoN Gold, UoN Green en de Dudelange Steelers zijn de Rebels aan het einde van de eerste dag op de 6e plek beland.

Op de tweede dag zijn de Rebels een samenwerking aangegaan met een aantal top meiden van het Torino Minotauri Flag Football team, waardoor ze zich naar de 5e plaats hebben weten te strijden! Een mooi resultaat, zeker omdat de Rebels normaal geen Flag Football spelen!

Bedankt Utrecht Dominators voor het organiseren van de King Bowl en wie weet tot volgend jaar!

Rebels Rotterdam / UoN Gold

First touchdown Rebels!

Rebels and the girls from Torino Minotauri

 

King Bowl 2019

This weekend the Rebels will participate in the King Bowl, an international Flag Football tournament in Utrecht! Will be interesting to see our girls with flags instead of tackle gear. Come support us!

Rebels Rotterdam bij Combine


Combine van de Tilburg Wolves, de Eindhoven Raptors en de Spijkenisse scouts

Zondag 16 december 2018 hebben de Rebels Rotterdam geholpen tijdens de Combine van 3 mannelijke American Football teams. 

De teams uit Tilburg, Eindhoven en Spijkenisse diende verschillende kracht en conditie testen te ondergaan. Elk jaar worden zo hun prestaties bijgehouden. Rebels Rotterdam bood daarom een helpende hand om bij de verschillende onderdelen de prestaties nauwkeurig bij te houden en waar nodig de mannen aan te moedigen. Na afloop kregen de vrouwen van Rebels Rotterdam ook nog de gelegenheid hun prestaties te laten zien. Kortom een top dag voor het American Football.