Rebels bemachtigen 5e plaats King Bowl 2019

Afgelopen weekend hebben de Rebels meegedaan aan een internationaal Flag Football toernooi in Utrecht dat was georganiseerd door de Utrecht Dominators. Na spannende wedstrijden tegen de Moscow Lynx, Utrecht Dominators, UoN Gold, UoN Green en de Dudelange Steelers zijn de Rebels aan het einde van de eerste dag op de 6e plek beland.

Op de tweede dag zijn de Rebels een samenwerking aangegaan met een aantal top meiden van het Torino Minotauri Flag Football team, waardoor ze zich naar de 5e plaats hebben weten te strijden! Een mooi resultaat, zeker omdat de Rebels normaal geen Flag Football spelen!

Bedankt Utrecht Dominators voor het organiseren van de King Bowl en wie weet tot volgend jaar!

Rebels Rotterdam / UoN Gold

First touchdown Rebels!

Rebels and the girls from Torino Minotauri

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *